nieuws

Nederlandse Security Alliantie (NSA) opgericht

Geen categorie

Vrijdag 17 september heeft de oprichtingsvergadering plaatsgevonden van de Nederlandse Security Alliantie (NSA).Het betreft een netwerk van dertien regionale beveiligingsbedrijven. Zij vormen een samenwerkingsverband met als juridische vorm de Coöperatieve Vereniging. De doelstellingen van de vereniging zijn bundelen van inkoop om schaalvoordeel te behalen, en commerciële samenwerking om ook als kleinere spelers in aanmerking te […]

Vrijdag 17 september heeft de oprichtingsvergadering plaatsgevonden van de Nederlandse Security Alliantie (NSA).
Het betreft een netwerk van dertien regionale beveiligingsbedrijven. Zij vormen een samenwerkingsverband met als juridische vorm de Coöperatieve Vereniging. De doelstellingen van de vereniging zijn bundelen van inkoop om schaalvoordeel te behalen, en commerciële samenwerking om ook als kleinere spelers in aanmerking te komen voor (landelijke) tenders.

Het bestuur staat onder voorzitterschap van Marc Schaaf (Schaaf bewaking & beveiliging). De dagelijkse leiding is in handen van algemeen directeur Piet Berkers.

Meer informatie: Security Management 2010, nummer 9. Website: www.nlsa.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels