nieuws

Nieuw boek Arjen Appelman verschenen

Geen categorie

Arjen Appelman heeft een opvolger geschreven voor zijn succesvolle boek 'Integrale Beveiliging in de Zorgsector'. Zijn nieuwe boek 'Integrale beveiliging – Een security management systeem in 7 stappen' is breder, algemener, en meer verdiepend. Bovendien heeft hij zijn ervaringen van de afgelopen 5 jaar met het werken volgens deze systematiek erin verwerkt. Drs. Ing. Arjen […]

Arjen Appelman heeft een opvolger geschreven voor zijn succesvolle boek 'Integrale Beveiliging in de Zorgsector'. Zijn nieuwe boek 'Integrale beveiliging – Een security management systeem in 7 stappen' is breder, algemener, en meer verdiepend. Bovendien heeft hij zijn ervaringen van de afgelopen 5 jaar met het werken volgens deze systematiek erin verwerkt.

Drs. Ing. Arjen N. Appelman CPP RSE, Integrale beveiliging – Een security management systeem in 7 stappen, Kluwer, Alphen aan den Rijn, ISBN 9789013075274, prijs: 37,- euro. Bestellen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels