nieuws

Nieuwe website Promundo

Geen categorie

Adviesbureau Promundo heeft een vernieuwde website gelanceerd, waarop de aandachtsgebieden Finance & Control, Personeel & Organisatie, Security Riskmanagement en Facility Management nadrukkelijk zijn terug te vinden. De site biedt actuele informatie en is interactief. Elke bezoeker kan publicaties, blogs en klantcases downloaden. Tegelijkertijd met de vernieuwde site is ook de nieuwe huisstijl geïntroduceerd.

Adviesbureau Promundo heeft een vernieuwde website gelanceerd, waarop de aandachtsgebieden Finance & Control, Personeel & Organisatie, Security Riskmanagement en Facility Management nadrukkelijk zijn terug te vinden. De site biedt actuele informatie en is interactief. Elke bezoeker kan publicaties, blogs en klantcases downloaden. Tegelijkertijd met de vernieuwde site is ook de nieuwe huisstijl geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels