nieuws

Nieuwe website voor Promundo

Geen categorie

Promundo heeft een nieuwe website. Binnen de website is aandacht voor een aantal kennisgebieden (Finance & Control, Personeel & Organisatie, Security Riskmanagement en Facility Management) en thema's (o.a. regie, duurzaam, pps, risico en continuiteit) De site biedt verder actuele informatie en is interactief. Elke bezoeker kan publicaties, blogs en klantcases downloaden. Met de vernieuwde site […]

Promundo heeft een nieuwe website. Binnen de website is aandacht voor een aantal kennisgebieden (Finance & Control, Personeel & Organisatie, Security Riskmanagement en Facility Management) en thema's (o.a. regie, duurzaam, pps, risico en continuiteit)

De site biedt verder actuele informatie en is interactief.
Elke bezoeker kan publicaties, blogs en klantcases downloaden.

Met de vernieuwde site is ook de nieuwe huisstijl geïntroduceerd.
Het huidige blauw en oranje maken plaats voor meer eigentijdse kleuren.

http://www.promundo.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels