nieuws

Securitas in Undercover Boss

Geen categorie

In de eerste aflevering van het nieuwe realityprogramma Undercover Boss staat Securitas centraal. Directeur van de divisie Mobile, Dennis Gähler, ruilt een week lang zijn directiestoel in voor een plek op de werkvloer om erachter te komen wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf. Het programma wordt 21 september uitgezonden op Veronica. Gähler heeft […]

In de eerste aflevering van het nieuwe realityprogramma Undercover Boss staat Securitas centraal. Directeur van de divisie Mobile, Dennis Gähler, ruilt een week lang zijn directiestoel in voor een plek op de werkvloer om erachter te komen wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf. Het programma wordt 21 september uitgezonden op Veronica.

Gähler heeft tijdens de undercoverperiode meegelopen in de dag-, avond- en nachtdiensten van de hondenbrigade, de alarmcentrale, het segment Maritiem en meegelopen met een surveillant. Dennis Gähler: ‘Voor ons was het belangrijk om mee te doen aan het programma Undercover Boss om te luisteren naar de wensen en bevindingen van de medewerkers. We vinden het belangrijk om continu in contact te blijven met de mensen op de werkvloer, het management loopt daarom regelmatig een dag mee. In een undercoversituatie hoor je toch net iets meer dan wanneer je collega's weten wie je bent.'

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels