nieuws

Zorg Leren: E-learning Roadshow 2010

Geen categorie

Het onderwijsnetwerk Zorg Leren organiseert een roadshow ter bevordering van e-learning in de zorg. Een aantal zorgorganisaties opent voor dit doel haar deuren, zoals het Academisch Ziekenhuis Maastricht (MUMC+), het Medisch Centrum Alkmaar en GGZ Emergis in Goes. Het thema van deze Zorg Leren Roadshow is het delen van ervaring met e-learning. Via meerdere korte sessies, verspreid over heel Nederland, worden bezoekers in hun eigen regio en in een 'echte zorg setting' over alle ins-and-outs van e-learning geïnformeerd. De roadshow is bedoeld voor Hoofden HRM, P&O, Opleiding en Ontwikkeling, kennismanagers, programmamanagers en onderwijskundigen, werkzaam in de Cure & Care sector. De toegang is gratis.

Wanneer: 27 oktober 2010, 19 oktober 2010, 25 oktober 2010
Waar: Medisch Centrum Alkmaar, Alkmaar – Academisch Ziekenhuis Maastricht – GGZ Emergis, Kloetinge (Goes)
Kosten: nihil
Organisatie: Zorg Leren netwerk
Meer informatie:
http://www.zorgleren.nl
info@zorgleren.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels