nieuws

Aanbiedingen catering UvA en HvA tot 5 september mogelijk

Geen categorie

Cateraars die (opnieuw) mee willen dingen naar het nieuwe cateringcontract van UvA en HvA kunnen tot 5 september hun voorstel indienen. In een bericht op folia.nl lezen we meer over de recente – behoorlijk turbulent verlopen – geschiedenis van de cateringaanbesteding op de HvA en de UvA. ‘We willen deze keer op zeker spelen,' zegt […]

Cateraars die (opnieuw) mee willen dingen naar het nieuwe cateringcontract van UvA en HvA kunnen tot 5 september hun voorstel indienen. In een bericht op folia.nl lezen we meer over de recente – behoorlijk turbulent verlopen – geschiedenis van de cateringaanbesteding op de HvA en de UvA.

‘We willen deze keer op zeker spelen,' zegt Wim van der Meer, projectleider van de cateringaanbesteding.

KLIK HIER om naar het bericht op folia.nl te gaan.

Reageer op dit artikel