nieuws

Aanmelden GSA sluit 1 september

Geen categorie

Tot donderdag 1 september is het mogelijk uw bedrijf aan te melden voor de Golden Service Awards (GSA). Deelnemen aan de Golden Service Awards biedt u een uitgelezen kans om de kwaliteit van uw dienstverlening onder de aandacht te brengen van een breed publiek en uw medewerkers de erkenning te geven die ze verdienen. Deelname is kosteloos. U kunt […]

Tot donderdag 1 september is het mogelijk uw bedrijf aan te melden voor de Golden Service Awards (GSA).

Deelnemen aan de Golden Service Awards biedt u een uitgelezen kans om de kwaliteit van uw dienstverlening onder de aandacht te brengen van een breed publiek en uw medewerkers de erkenning te geven die ze verdienen. Deelname is kosteloos. U kunt via www.goldenserviceawards.nl/nl/registration aanmelden in acht categorieën:

  • Best schoongemaakte project, sector Kantoren en openbare gebouwen
  • Best schoongemaakte project, sector Gezondheidszorg
  • Best schoongemaakte project, sector Industrie
  • Best schoongemaakte project, sector Onderwijs
  • Best schoongemaakte project, sector Recreatie en cultuur
  • Schoonmaker/schoonmaakster van het Jaar
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Beste leerbedrijf.

Daarnaast kan de jury besluiten om extra prestaties van een kleiner of middelgroot bedrijf te belonen met een speciale MKB Award. U kunt op het aanmeldformulier aangeven of u hiervoor in aanmerking wilt komen.

The Golden Service Awards zijn een initiatief van Kimberly-Clark Professional. Alpheios is Gold co-sponsor. OSB, SVS, FMG, VSDV, VSR, Stichting Schoonmaakkwaliteit en Service Management zijn als ambassadeur bij de wedstrijd betrokken.

Meer informatie: www.goldenserviceawards.nl en via Twitter: @GSAwards

Reageer op dit artikel