nieuws

Aanmelding VSR Zomerborrel nog mogelijk

Geen categorie

Hebt u zich al aangemeld voor de VSR Zomerborrel op woensdag 7 september? Twee presentaties, netwerken en kennisoverdracht en -delen zijn de ingrediënten voor dit branche-evement. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe locatie: het Inn Style in Maarssen. Het programma start om 14.30 uur.  De eerste presentatie tijdens de aankomende Zomerborrel is van Menno Lating, auteur […]

Hebt u zich al aangemeld voor de VSR Zomerborrel op woensdag 7 september? Twee presentaties, netwerken en kennisoverdracht en -delen zijn de ingrediënten voor dit branche-evement. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe locatie: het Inn Style in Maarssen. Het programma start om 14.30 uur. 

De eerste presentatie tijdens de aankomende Zomerborrel is van Menno Lating, auteur van het Managementboek van het JaarConnect! Hoe kunnen organisaties de binding met de klant behouden in een omgeving waar de macht over de markt verschuift naar sociale netwerken? Het vinden van een antwoord op deze vraag staat centraal in zijn presentatie.

Verder staat vakinhoudelijk VSR-nieuws op de agenda: de eerste resultaten van het onderzoek naar de beleving van kwaliteit van de schoonmaak en andere factoren die de kwaliteitsbelevenis in kantooromgevingen bepalen. Hieraan ligt een onderzoek in samenwerking met onderzoeksbureau Integron ten grondslag op tien locaties in Nederland.

Meer informatie: www.vsr-org.nl

Reageer op dit artikel