nieuws

Afvalzak vervangt vuilcontainer

Geen categorie

Wie een evenement organiseert maakt vaak gebruik van vuilcontainers. Daar is nu een alternatief voor: het Zoetermeerse bedrijf MM TyBin bv bedacht de zogeheten TyBin, een zak en bak in één, die gemakkelijk is in het gebruik.  Het gaat om een innovatief product dat voor het eerst is toegepast tijdens de Wereldhavendagen op 2, 3 […]

Wie een evenement organiseert maakt vaak gebruik van vuilcontainers. Daar is nu een alternatief voor: het Zoetermeerse bedrijf MM TyBin bv bedacht de zogeheten TyBin, een zak en bak in één, die gemakkelijk is in het gebruik. 

Het gaat om een innovatief product dat voor het eerst is toegepast tijdens de Wereldhavendagen op 2, 3 en 4 september in Rotterdam .

De TyBin is een grootformaat afvalzak, voorzien van een gepatenteerd ophang- en sluitsysteem. Dit bestaat uit een brede riem, die er voor zorgt dat de zak wijd open blijft staan, zodat voorbijgangers automatisch worden uitgenodigd om er hun afval in te gooien.
De zak is met behulp van een aanwezige ty-wrap overal en simpel op te hangen. Of dat nu aan een paal, boom of hek is, de ty-wrap wordt er omheen gedaan en vastgezet.
Is de de zak vol, dan kan deze worden losgemaakt en met de riem definitief worden dichtgetrokken. Het ophangen van weer een nieuwe TyBin is vervolgens zo gebeurd.

Omdat de zak geleverd wordt met een full colour sticker, leent deze zich ook voor commerciële doeleinden: hij kan worden voorzien van de naam van een sponsor, een logo of een wervende tekst.

De TyBin is niet alleen geschikt voor evenementen, maar is ook eenvoudig te gebruiken in drukke straten of bijvoorbeeld winkelcentra. Behalve voor ondernemers is het dus ook voor gemeenten een interessant product.

http://www.tybin.nl/

Reageer op dit artikel