nieuws

Boma neemt Kitos over

Geen categorie

Boma uit Antwerpen, leverancier van schoonmaakartikelen, heeft de activiteiten van Kitos uit Koersel (Limburg) overgenomen. De overname kadert in de ambitie van Boma om nadrukkelijker aanwezig te zijn in de zorgsector, met name via de toelevering van professionele schoonmaaksystemen aan ziekenhuizen en verpleegtehuizen in de Benelux. Luc Bresseleers, CEO bij Boma: ‘Kitos bracht de afgelopen […]

Boma uit Antwerpen, leverancier van schoonmaakartikelen, heeft de activiteiten van Kitos uit Koersel (Limburg) overgenomen.

De overname kadert in de ambitie van Boma om nadrukkelijker aanwezig te zijn in de zorgsector, met name via de toelevering van professionele schoonmaaksystemen aan ziekenhuizen en verpleegtehuizen in de Benelux.

Luc Bresseleers, CEO bij Boma: ‘Kitos bracht de afgelopen jaren innovatieve schoonmaakconcepten op de markt die complementair zijn met ons aanbod. Met Theo Zels, oprichter van Kitos en geestelijke vader van het highspeed mopsysteem, breiden we ons team uit met een gedreven, ervaren en gewaardeerd gezondheidszorgexpert.'

Zels, gedelegeerd bestuurder van Kitos noemt Boma ‘een gedroomde partner. Met meer dan 35 jaar ervaring in de logistieke dienstverlening voor schoonmaakbedrijven en institutionele klanten ben ik ervan overtuigd dat we door onze krachtenbundeling nog meer service kunnen bieden.' Eerder investeerde Boma in Hospital Logistics, logistiek dienstverlener aan ziekenhuizen en zorginstellingen.

Meer informatie: www.boma.be

Reageer op dit artikel