nieuws

‘Cameratoezicht in kinderopvang’

Geen categorie

Minister Kamp van Sociale Zaken is in gesprek met de kinderopvang over het plaatsen van camera's in de locaties. Cameratoezicht zou deel kunnen uitmaken van de veranderingen na de aanbevelingen van de commissie-Gunning, om misbruikzaken zoals bij het Hofnarretje in Amsterdam in de toekomst te voorkomen. Volgend jaar trekt het kabinet 24,9 miljoen euro uit […]

Minister Kamp van Sociale Zaken is in gesprek met de kinderopvang over het plaatsen van camera's in de locaties. Cameratoezicht zou deel kunnen uitmaken van de veranderingen na de aanbevelingen van de commissie-Gunning, om misbruikzaken zoals bij het Hofnarretje in Amsterdam in de toekomst te voorkomen. Volgend jaar trekt het kabinet 24,9 miljoen euro uit voor verbetering van het toezicht, aldus de Volkskrant.

Reageer op dit artikel