nieuws

CleanLeaseFortex stelt nieuwe algemeen directeur aan

Geen categorie

Op 1 september is Eric Dietz in dienst treden als algemeen directeur van de CleanLeaseFortex Groep. Dietz is afkomstig van Post NL, voormalig TNT, waar hij diverse algemene, commerciële en operationele directiefuncties vervulde. De statutaire verantwoordelijkheid voor de gehele CleanLeaseFortex Groep wordt gedragen door Eric Dietz en financieel directeur Coen van der Eijk. CleanLeaseFortex is specialist in […]

Op 1 september is Eric Dietz in dienst treden als algemeen directeur van de CleanLeaseFortex Groep.

Dietz is afkomstig van Post NL, voormalig TNT, waar hij diverse algemene, commerciële en operationele directiefuncties vervulde. De statutaire verantwoordelijkheid voor de gehele CleanLeaseFortex Groep wordt gedragen door Eric Dietz en financieel directeur Coen van der Eijk.

CleanLeaseFortex is specialist in integraal textielbeheer, waaronder het reinigen en verhuren van bed- en badtextiel, OK-textiel en bedrijfskleding en het steriliseren van OK-producten en instrumentarium. Vanuit twintig locaties in Nederland en België verzorgen zo'n 2000 medewerkers textiellogistieke diensten voor de  gezondheidszorg en de horeca & recreatie, en industrie.

Reageer op dit artikel