nieuws

Congres COPD Ketenzorg

Geen categorie

Samen sterk voor COPD. Op veel verschillende manieren trachten professionals, managers, projectleiders, patiëntenorganisaties en zorgverzekeraars de zorg voor COPD-patiënten te optimaliseren. Op 14 oktober 2011 vindt uitwisseling plaats over onderzoeksresultaten, innovatieve projecten en ervaringen met bestaande en voorgenomen beleidsmaatregelen.

We brengen u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in COPD-ketenzorg van de laatste twaalf maanden. Ook dit jaar vertrouwen wij erop u een mooi programma aan te kunnen bieden met lezingen van gewaardeerde nationale en internationale sprekers. Bent u geïnteresseerd in wat er speelt op het terrein van de ketenzorg voor COPD-patiënten? Schrijf u dan in!

Wanneer: 14 oktober 2011
Waar: Educatorium, Universiteit Utrecht
Kosten: € 190,-
Organisatie: Julius Centrum
Meer informatie:
http://www.juliuscentrum.nl/julius/Education/PublicHealth/ContinuingBioMedicalEducation/Aankomendecongressen/CongresCOPDKetenzorg1410/tabid/1420/Default.aspx
i.p.kuurman@umcutrecht.nl

Reageer op dit artikel