nieuws

Congres De Eerste Lijn een stap verder

Geen categorie

Beleidsontwikkelingen in de eerste lijn zijn nauwelijks bij te benen. De regering publiceerde dit jaar haar nota Zorg dichtbij huis, met beleidsdoelstellingen voor de eerste lijn, de wetenschapelijke ontwikkelingen gaan snel en dan volgen er ook nog maatschappelijke veranderingen. Al deze ontwikkelingen overstelpen de eerste lijn. Dit congres op 4 november is geen gewoon congres, maar een werkcongres waar met plezier en creativiteit zal worden gewerkt en ieders bijdrage ertoe doet.

Dit werkcongres nodigt deelnemers met betrokkenheid bij de eerstelijnszorg uit om elkaar te ontmoeten, nieuwe dingen te bedenken en ervaringen en ideeën uit te wisselen. Het doel is om actuele, relevante thema's in de eerste lijn te belichten en deze een stap verder te brengen.

Wanneer: 4 november 2011
Waar: Schouwburg Almere
Kosten: € 290,-
Organisatie: Julius Centrum
Meer informatie:
http://www.juliuscentrum.nl/julius/Education/PublicHealth/ContinuingBioMedicalEducation/Aankomendecongressen/CongresDeEersteLijneenstapverder/tabid/1430/Default.aspx
i.p.kuurman@umcutrecht.nl

Reageer op dit artikel