nieuws

Deutsche Bank huurt 11.000 m2 in Oval Tower

Geen categorie

De Deutsche Bank huurt voor haar Nederlandse hoofdkantoor 11.000 m2 in de Oval Tower in Amsterdam. Hiervoor heeft ze een langjarige huurovereenkomst afgesloten met eigenaar Deka Immobilien. Deutsche Bank vestigt zich vanaf december 2011 11.000 m2 in het gebouw. De Oval Tower wordt voor ongeveer 18 miljoen euro aangepast. Naast de modernisering en renovatie van […]

De Deutsche Bank huurt voor haar Nederlandse hoofdkantoor 11.000 m2 in de Oval Tower in Amsterdam. Hiervoor heeft ze een langjarige huurovereenkomst afgesloten met eigenaar Deka Immobilien. Deutsche Bank vestigt zich vanaf december 2011 11.000 m2 in het gebouw.

De Oval Tower wordt voor ongeveer 18 miljoen euro aangepast.
Naast de modernisering en renovatie van de algemene ruimten en de gebouwtechniek komen er restaurants in het gebouw en een representatieve entree met directe toegang tot de Arena Boulevard.

Voor de aanpassingen wordt bovendien gestreefd naar certificering van de Oval Tower als Green Building volgens de Leed Gold norm.
Het gebouw aan De Entrée 99-197 bevindt zich direct aan de Arena Boulevard met zijn talloze winkels en bij het voetbalstadion Amsterdam Arena. 
Bij de huurtransactie adviseerde Jones Lang LaSalle de huurder Deutsche Bank.

Reageer op dit artikel