nieuws

Doe mee aan Security Management Survey 2011

Geen categorie

Security Management en COT Instituut voor Veiligheids- & Crisismanagement doen met de Security Management Survey 2011 voor de tweede opeenvolgende keer onderzoek naar de stand van security management in Nederland. Met dit terugkerende onderzoek beogen de onderzoekers patronen, trends en ontwikkelingen op het gebied van security management te identificeren. Klik hier en doe mee aan […]

Security Management en COT Instituut voor Veiligheids- & Crisismanagement doen met de Security Management Survey 2011 voor de tweede opeenvolgende keer onderzoek naar de stand van security management in Nederland.

Met dit terugkerende onderzoek beogen de onderzoekers patronen, trends en ontwikkelingen op het gebied van security management te identificeren.

Klik hier en doe mee aan de Security Management Survey 2011. U maak dan tevens kans op een mini-beamer, een toegangsbewijs voor het Security Management Congres 2011, of op een van de drie exemplaren van het Jaarboek Beveiliging Totaal 2012.

Geïnteresseerd in de resultaten van de Survey 2010? klik hier om de pdf te downloaden

Reageer op dit artikel