nieuws

Ecolab organiseert Duurzaamheidsdag

Geen categorie

Because sustainability matters! Dus organiseert Ecolab – specialist in in systemen en producten voor professionele reiniging – op donderdag 22 september de Duurzaamheidsdag. De dag bestaat uit vier rondes met tien verschillende workshops, die worden geleid door ex- en interne specialisten. Duurzaamheid en Het Nieuwe Werken, Duurzame oplossingen, Duurzaamheid in de zorgsector en een discussie […]

Because sustainability matters! Dus organiseert Ecolab – specialist in in systemen en producten voor professionele reiniging – op donderdag 22 september de Duurzaamheidsdag.

De dag bestaat uit vier rondes met tien verschillende workshops, die worden geleid door ex- en interne specialisten. Duurzaamheid en Het Nieuwe Werken, Duurzame oplossingen, Duurzaamheid in de zorgsector en een discussie over Duurzaamheid: hype of noodzaak? zijn enkele workshops waaruit de deelnemers kunnen kiezen.

De Ecolab Duurzaamheidsdag begint om 09.00 uur met een ontvangst en eindigt om 15.00 uur met een prijsuitreiking. De bijeenkomst vindt plaats in congrescentrum Papendal in Arnhem.

Meer informatie: www.ecolab.nl

Reageer op dit artikel