nieuws

Goed, Beter, Verbeteren

Geen categorie

Speciaal voor u, als (oud)projectleider van een Zorg voor Beter verbetertraject organiseren wij de dag Goed, Beter, Verbeteren op dinsdag 27 september 2011 in het Vechthuis in Utrecht. Dankzij uw deelname aan Zorg voor Beter verrijken we samen verbeterkennis en dat gaan we vieren! We geven u op deze dag kennis terug in de vorm van nieuwe producten en inspiratieworkshops. Zo blijven we samen de kwaliteit van zorg verbeteren. Deze dag heeft alles in zich om u als (oud)projectleider van een Zorg voor Beter verbetertraject te inspireren en te ondersteunen bij het blijven verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Wanneer: 27 september 2011
Waar: Het Vechthuis in Utrecht
Kosten: nihil
Organisatie: Vilans, kenniscentrum langdurende zorg
Meer informatie:
http://www.vilans.nl/Pub/Home/Ons-aanbod/Ons-aanbod-Evenementen/Ons-aanbod-Evenementen-Goed,-Beter,-Verbeteren.html
Vilans Opleidingen en Trainingen, e-mail: training@vilans.nl

Reageer op dit artikel