nieuws

Gom test nieuw geurconcept

Geen categorie

Gom start met een groot onderzoek naar de invloed van geur bij microvezelreiniging op de schoonmaakbeleving van gebouwgebruikers. Met de informatie uit dit onderzoek wil Gom in de toekomst nog beter kunnen inspelen op het steeds belangrijker wordende belevingsaspect van de schoonmaakkwaliteit. Gom startte in juli met het testen van het door hen ontwikkelde geurconcept, […]

Gom start met een groot onderzoek naar de invloed van geur bij microvezelreiniging op de schoonmaakbeleving van gebouwgebruikers.

Met de informatie uit dit onderzoek wil Gom in de toekomst nog beter kunnen inspelen op het steeds belangrijker wordende belevingsaspect van de schoonmaakkwaliteit.

Gom startte in juli met het testen van het door hen ontwikkelde geurconcept, waarbij enquêtes worden gehouden onder gebouwgebruikers en onder medewerkers die met de geuren werken. Het onderzoek wordt gehouden in samenwerking met opdrachtgevers met verschillende werkomgevingen, zoals zorginstellingen, kantoren in traditionele opstelling en kantoren die invulling geven aan Het Nieuwe Werken.

Aan het onderzoek ging een grondige voorbereiding vooraf, waarbij Gom intern al vele testen uitvoerde. Voorafgaand aan de praktijktest is Gom professioneel begeleid door Annindriya Scent Company, een onafhankelijk kenniscentrum naar geuren.

 

Reageer op dit artikel