nieuws

‘Ik wil een diervriendelijke kroket!’

Geen categorie

Medewerkers van organisaties die tijdens de lunch in het bedrijfsrestaurant een diervriendelijke kroket willen in plaats van een ‘gewone', kunnen sinds kort een kroketcartoon e-mailen aan hun eigen cateraar of directie. Dit heeft Wakker Dier mogelijk gemaakt via de website. De cartoons, gemaakt door vijf bekende cartoonisten, worden beschikbaar gesteld in het kader van de […]

Medewerkers van organisaties die tijdens de lunch in het bedrijfsrestaurant een diervriendelijke kroket willen in plaats van een ‘gewone', kunnen sinds kort een kroketcartoon e-mailen aan hun eigen cateraar of directie. Dit heeft Wakker Dier mogelijk gemaakt via de website.

De cartoons, gemaakt door vijf bekende cartoonisten, worden beschikbaar gesteld in het kader van de Wakkere Kantine-campagne die sinds dit voorjaar loopt.

De cartoonisten zijn Len Munnik (http://www.lenmunnik.nl/), Mario de Koninck (http://www.aaargh.be/), Bram van Rijen (http://www.nozzman.nl/), Dio van der Veen (http://www.johnandjohn.nl/) en Steven Degryse (http://www.lectrr.be/).

Sodexo heeft bekend gemaakt in al haar 1.300 bedrijfskantines de industriekroket te vervangen door een biologische kroket.

http://www.wakkerdier.nl/

Reageer op dit artikel