nieuws

In voor zorg-congres ‘Zorg met aandacht’

Geen categorie

Samen met de zorgorganisatie BrabantZorg organiseert In voor zorg! het congres 'Zorg met aandacht’ op maandag 31 oktober 2011 in Den Bosch. Dit congres gaat over aandacht. Bij de Brabantse zorgorganisatie draait alles namelijk om aandacht voor de klant. Maar hoe bereik je dat? Hoe organiseer je het werk slimmer zodat er tijd is voor aandacht. Aan welke aandacht heeft de klant eigenlijk behoefte? En wat betekent deze behoefte voor het gedrag van medewerkers? Allemaal vragen die BrabantZorg tijdens hun veranderingstraject beantwoordde om daarmee 5.000 medewerkers in beweging te krijgen.

Geen grootste plannen. Wel eenvoudige en praktische aanpassingen met grote gevolgen voor zowel cliënten, personeel en de organisatie. Dit congres staat in het teken van ervaringsverhalen die bezoekers inspireren zelf aan de slag te gaan. Deelnemers gaan naar huis met concrete voorbeelden en instrumenten. Ook is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere zorgorganisaties en het ministerie van VWS.

Wanneer: 31 oktober 2011
Waar: 1931 Congrescentrum Brabanthallen, Den Bosch
Kosten: gratis
Organisatie: In voor zorg!
Meer informatie:
http://www.invoorzorg.nl/ivzweb/map-bijeenkomsten/In-voor-zorg-congres-Zorg-met-aandacht.html

Reageer op dit artikel