nieuws

Keurmerk voor pgb-bureaus is een feit

Geen categorie

Met Keurmerk Pgb-bureaus worden bureaus die werken voor mensen met een pgb, erkend als betrouwbaar en bonafide. Het Keurmerk Pgb-bureaus is ontwikkeld voor de bureaus die enkel en alleen adviseren, de administratie verzorgen en bemiddelen bij het vinden van zorgverleners, de zogenoemde bemiddelingsbureaus. Het keurmerk is niet voor bureaus die zorg aanbieden in de vorm […]

Met Keurmerk Pgb-bureaus worden bureaus die werken voor mensen met een pgb, erkend als betrouwbaar en bonafide.

Het Keurmerk Pgb-bureaus is ontwikkeld voor de bureaus die enkel en alleen adviseren, de administratie verzorgen en bemiddelen bij het vinden van zorgverleners, de zogenoemde bemiddelingsbureaus. Het keurmerk is niet voor bureaus die zorg aanbieden in de vorm van begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging of kortdurend verblijf. Voor dergelijke pgb-zorgbureaus is dit keurmerk niet bestemd.
Op maandag 5 september 2011 is er een voorlichtingsbijeenkomst over het hoe en waarom van dit keurmerk.

Reageer op dit artikel