nieuws

Klantwaardering Axxicom Thuishulp op koers

Geen categorie

Axxicom Thuishulp wordt positief beoordeeld door haar cliënten. Dat blijkt uit een klantwaarderingsonderzoek, uitgevoerd door Kiwa Prismant. De thuishulporganisatie scoort gemiddeld een 8,2 en zit daarmee op het gemiddelde van alle door Kiwa Prismant onderzochte aanbieders: thuiszorginstellingen en schoonmaakbedrijven. Met name op de indicator 'effectiviteit van de huishoudelijke hulp' scoort Axxicom Thuishulp significant positiever dan […]

Axxicom Thuishulp wordt positief beoordeeld door haar cliënten. Dat blijkt uit een klantwaarderingsonderzoek, uitgevoerd door Kiwa Prismant.

De thuishulporganisatie scoort gemiddeld een 8,2 en zit daarmee op het gemiddelde van alle door Kiwa Prismant onderzochte aanbieders: thuiszorginstellingen en schoonmaakbedrijven. Met name op de indicator 'effectiviteit van de huishoudelijke hulp' scoort Axxicom Thuishulp significant positiever dan het gemiddelde.

Het onderzoek spitste zich toe op een aantal indicatoren, waaronder 'bejegening door de hulp', 'betrouwbaarheid van de hulp', 'deskundigheid van de hulp' en 'effectiviteit van de hulp'. Axxicom Thuishulp scoort op al deze onderdelen een ruime voldoende en zit daarmee zeer dicht bij het gemiddelde van de zogenaamde spiegelgroep: een groep van ongeveer 70 andere aanbieders (thuiszorginstellingen en schoonmaakbedrijven) van 'hulp bij het huishouden' die vanaf september 2009 het onderzoek bij Kiwa Prismant lieten uitvoeren.

In vergelijking met de spiegelgroep lijken cliënten van Axxicom Thuishulp een positievere ervaring te hebben met de professionaliteit en veiligheid in de zorgverlening. Zo geeft 84% aan zich dankzij de hulp bij het huishouden zeker beter te kunnen redden in huis. Ook geeft 71% van de respondenten aan zeker meer dingen te kunnen doen die zij belangrijk vinden dankzij de hulp bij het huishouden.

Meer informatie http://www.axxicomthuishulp.nl/

Reageer op dit artikel