nieuws

KORT (BEDRIJFS)NIEUWS

Geen categorie

Deze rubriek biedt in het kort nieuws uit met name het bedrijfsleven dat van belang is voor de zorgsector. Deze keer:– Stappen Tegen Kanker, jongste deelnemers gaan Alpe d'Huez beklimmen– Wint u de Psyche Mediaprijs? Stappen Tegen Kanker, jongste deelnemers gaan Alpe d’Huez beklimmenTwee meisjes uit Driebergen, Noa van 7 jaar en haar zusje Myrthe […]

Deze rubriek biedt in het kort nieuws uit met name het bedrijfsleven dat van belang is voor de zorgsector. Deze keer:
– Stappen Tegen Kanker, jongste deelnemers gaan Alpe d'Huez beklimmen
Wint u de Psyche Mediaprijs?

Stappen Tegen Kanker, jongste deelnemers gaan Alpe d’Huez beklimmen
Twee meisjes uit Driebergen, Noa van 7 jaar en haar zusje Myrthe van 5 jaar, gaan aanstaande 27 augustus de Alpe d’Huez beklimmen. Samen met het team van SteppenTegenKanker reizen zij af naar de legendarische 'Hollandse' berg de Alpe d’Huez. Vanwege hun leeftijd mogen ze niet deelnemen op de step en dat vond de oudste van de twee niet leuk. Zij bedacht het plan om dan maar te Stappen Tegen Kanker. En daar kreeg ze wel toestemming voor met begeleiding van haar vader die zelf hersenkankerpatiënt is. 'Wij lopen natuurlijk voor papa', zegt Noa krachtig, 'om hem te steunen, maar wij lopen ook voor kinderen met kanker. Als je doneert voor een kindje wat aan het vechten is tegen kanker of wat aan kanker is overleden, nemen wij een briefje met zijn/haar naam mee in onze heuptasjes de Alpe d'Huez op. Wij willen natuurlijk dat onze heuptasjes niet meer dicht kunnen!' Meer informatie: www.steppentegenkanker.nl/Noa-Myrthe-Faaij

Wint u de Psyche Mediaprijs?
Vorig jaar werd voor het eerst de Psyche Mediaprijs uitgereikt. Het was een groot succes. In aanmerking komen Nederlandstalige artikelen voor kranten, tijdschriften en internet en programma’s, reportages en documentaires voor radio en televisie. Deze moeten tussen 1 augustus 2010 en 1 september 2011 gepubliceerd of uitgezonden zijn. De prijs is een geldbedrag van bedraagt € 5000,-. Meer informatie: http://www.psychischegezondheid.nl/page/698/psyche-mediaprijs.html

Reageer op dit artikel