nieuws

Levert HNW echt op wat men er van hoopt?

Geen categorie

De belangrijkste vraag van Het Nieuwe Werken is natuurlijk: levert het de resultaten op waarop men vooraf had gehoopt? Dr. Peter van Baalen van De Erasmus@Work onderzoeksgroep van de Rotterdam School of Management doet al enkele jaren onderzoek naar de effecten van Het Nieuwe Werken. Hij presenteert op 29 november a.s. tijdens het HNW-congres in Nieuwegein de […]

De belangrijkste vraag van Het Nieuwe Werken is natuurlijk: levert het de resultaten op waarop men vooraf had gehoopt? Dr. Peter van Baalen van De Erasmus@Work onderzoeksgroep van de Rotterdam School of Management doet al enkele jaren onderzoek naar de effecten van Het Nieuwe Werken.
Hij presenteert op 29 november a.s. tijdens het HNW-congres in Nieuwegein de meest recente resultaten van onderzoeken bij onder meer softwarebedrijven, IT-consultancyfirma's, banken, overheidsinstellingen.

In zijn presentatie besteedt van Baalen ook aandacht aan de onderliggende trends van Het Nieuwe Werken. Uiteindelijk zal blijken dat de veranderingen groter zijn dan we verwachten, maar minder snel gaan dan we denken.

Dr. Peter van Baalen is Associate professor Information Management, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit.

Meer weten? KLIK HIER om naar de congreswebsite te gaan.

Reageer op dit artikel