nieuws

Limburgse SP-raadsleden tegen hoge zorgbestuurdersbeloningen

Geen categorie

Verschillende SP-raadsfracties in het Noorden en Midden van Limburg willen dat er een eind komt aan de in hun ogen exorbitante beloningen bij de Zorggroep Noord- en Midden-Limburg. Dat meldt de lokale zender L1 TV FM.De bestuurders verdienen volgens de SP jaarlijks rond de 300.000 euro. De raadsfracties van Venray, Horst aan de Maas, Venlo, […]

Verschillende SP-raadsfracties in het Noorden en Midden van Limburg willen dat er een eind komt aan de in hun ogen exorbitante beloningen bij de Zorggroep Noord- en Midden-Limburg. Dat meldt de lokale zender L1 TV FM.

De bestuurders verdienen volgens de SP jaarlijks rond de 300.000 euro. De raadsfracties van Venray, Horst aan de Maas, Venlo, Weert en Roermond roepen hun gemeentebestuur op om dat aan de kaak te stellen.

Reageer op dit artikel