nieuws

Medewerkers kinderopvang zien niets in cameratoezicht

Geen categorie

Een grote meerderheid van de medewerkers in de kinderopvang ziet niets in cameratoezicht op kinderdagverblijven.  Slechts veertien procent is daar voorstander van. Dat meldt RTL Nieuws na onderzoek onder 999 werknemers, waaraan ook vakbond Abvakabo FNV heeft meegewerkt. Van de werknemers geeft 28 procent aan bang te zijn dat cameratoezicht hun privacy schaadt, 37 procent […]

Een grote meerderheid van de medewerkers in de kinderopvang ziet niets in cameratoezicht op kinderdagverblijven. 

Slechts veertien procent is daar voorstander van. Dat meldt RTL Nieuws na onderzoek onder 999 werknemers, waaraan ook vakbond Abvakabo FNV heeft meegewerkt.

Van de werknemers geeft 28 procent aan bang te zijn dat cameratoezicht hun privacy schaadt, 37 procent vreest dat het de privacy van de kinderen aantast. Ook denken werknemers dat cameratoezicht niets uithaalt.

Reageer op dit artikel