nieuws

Meer winst uit samenwerking

Geen categorie

Kluwer en Inosar organiseren dinsdag 6 december op de SS Rotterdam het congres Veiligheid & Risico – Meer winst uit samenwerking. Het is voor het eerst dat de verschillende professionals uit de veiligheidsketen (security, safety, public safety, riskmanagement, arbo, veiligheid, KAM en HSE) de gelegenheid wordt geboden om gezamenlijk de meerwaarde van samenwerking te ontdekken. […]

Kluwer en Inosar organiseren dinsdag 6 december op de SS Rotterdam het congres Veiligheid & Risico – Meer winst uit samenwerking. Het is voor het eerst dat de verschillende professionals uit de veiligheidsketen (security, safety, public safety, riskmanagement, arbo, veiligheid, KAM en HSE) de gelegenheid wordt geboden om gezamenlijk de meerwaarde van samenwerking te ontdekken.

Gebrek aan samenwerking in de veiligheidsketen leidt namelijk niet alleen tot gevaarlijke situaties, maar ook tot inefficiency. Vaak worden er bij bedrijven, overheden en verzekeraars lijsten opgesteld met honderden risico-omschrijvingen. Vaak ook worden er diverse systemen ontwikkeld om de risico's per deelgebied te beheersen.

Op dit congres hoort u de visie en ervaringen van diverse sprekers uit wetenschap, bedrijfsleven, overheid en verzekeringsinstanties. Centraal staat de winst die door samenwerking kan worden behaald.

Op www.inosar.com/congres is het volledige programma te raadplegen en kunt u zich inschrijven.

Reageer op dit artikel