nieuws

Nationale Zorg Jaarprijs-gala

Geen categorie

Tijdens dit feestelijke evenement maakt de NZJ onder andere bekend welk ziekenhuis zich het beste van Nederland mag noemen. Daarnaast zijn er verschillende categorieprijzen.

De prijzen worden toegekend op basis van onderzoek en beoordelingen door zorgprofessionals, verschillende vakjury's en zorgconsumenten in samenwerking met Dr. Yep, uitgever van de Dr. Yep Jaargids. Gastvrouw en presentator van de avond is Ria Bremer. Sprekers tijdens het gala zijn onder anderen Herre Kingma, voorzitter van de raad van bestuur van Medisch Spectrum Twente, en Marian Kaljouw, voorzitter van V&VN (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland). Een deel van de opbrengst van het gala gaat naar Artsen zonder Grenzen. De Nationale Zorg Jaarprijs (NZJ) is een nieuw kennisplatform voor de zorgsector. Dit initiatief stelt zich ten doel een positieve bijdrage te leveren aan het imago van de zorgsector voor zowel consumenten als (potentiële) werknemers. Door bijzondere prestaties aandacht te geven, maakt de NZJ de zorgsector transparanter en verbetert zijn imago. De dag na het gala worden de prijswinnaars gepubliceerd in de Dr. Yep Jaargids 2012.

Wanneer: 1 november 2011
Waar: Heerlickheijd van Ermelo, in Ermelo
Kosten: € 225,-
Organisatie: Nationale Zorg Jaarprijs
Meer informatie:
http://www.nzjp.nl/
info@nationalezorgjaarprijs.nl

Reageer op dit artikel