nieuws

Nieuw lifestyle-hotel zoekt gastvrije medewerkers

Geen categorie

Het Conservatorium Hotel, het nieuw te openen luxury lifestyle hotel in Amsterdam, organiseert een recruitment event voor nieuwe medewerkers in het DeLaMar Theater op zaterdag 20 augustus. Met het thema ‘Beyond 15 Seconds' wil het hotel op deze dag tientallen nieuwe collega's selecteren van wie de persoonlijkheid naadloos aansluit bij de filosofie van het hotel. […]

Het Conservatorium Hotel, het nieuw te openen luxury lifestyle hotel in Amsterdam, organiseert een recruitment event voor nieuwe medewerkers in het DeLaMar Theater op zaterdag 20 augustus.
Met het thema ‘Beyond 15 Seconds' wil het hotel op deze dag tientallen nieuwe collega's selecteren van wie de persoonlijkheid naadloos aansluit bij de filosofie van het hotel.

Zij kunnen zich aanmelden via http://www.werkenbijconservatoriumhotel.nl/

Het team van circa 150 gastvrije collega's gaat werken volgens het thema 'Beyond 15 seconds', licht general manager Madelon Boom toe:
"Wij hebben een duidelijk profiel gemaakt van onze toekomstige collega's. We verwachten van onze collega's, ongeacht het niveau, een passie en de wil om de gasten centraal te stellen.
Tevens moet elke collega enthousiasme en gastvrijheid over kunnen brengen tijdens het contact met de gasten. Hoewel belangrijk kunnen we dit niet altijd gedurende de eerste indruk van 15 seconden beoordelen. Vandaar dat wij zaterdag 20 augustus verder kunnen kijken naar ieders individuele persoonlijkheid".

http://www.conservatoriumhotel.com/

Reageer op dit artikel