nieuws

Nieuwe site Platform Duurzame Huisvesting

Geen categorie

Onlangs is de nieuwe site van het Platform Duurzame Huisvesting gelanceerd. Op de site is informatie te vinden over verduurzaming van de utiliteitsbouw.  Terugkerende thema's op de website zijn onder meer: beheer en onderhoud, contractbeheer, financiering, keurmerken en labels, renovatie en nieuwbouw en wet- en regelgeving. In de rubriek Feiten en Cijfers worden actuele onderzoeken gepresenteeerd. […]

Onlangs is de nieuwe site van het Platform Duurzame Huisvesting gelanceerd. Op de site is informatie te vinden over verduurzaming van de utiliteitsbouw. 

Terugkerende thema's op de website zijn onder meer: beheer en onderhoud, contractbeheer, financiering, keurmerken en labels, renovatie en nieuwbouw en wet- en regelgeving.
In de rubriek Feiten en Cijfers worden actuele onderzoeken gepresenteeerd.

Het Platform Duurzame Huisvesting is een alliantie van branche-, kennis- en koepelorganisaties die een belangrijke rol spelen bij huisvesting in de bestaande utiliteitsbouw. Zowel bij het onderhoud en beheer van gebouwen, als bij het investeren en beleggen in gebouwen, en het managen van de gebouwgebonden facilities.

Het platform richt zich op het verduurzamen van de keten van professionele huisvesting door samenwerking tussen vraag een aanbod te stimuleren en gesignaleerde knelpunten weg te nemen. Het platform is opgericht in het najaar van 2010.

Voor meer informatie, zie: www.platformduurzamehuisvesting.nl

Reageer op dit artikel