nieuws

OM wil psychologisch onderzoek Keith Bakker

Geen categorie

Het Openbaar Ministerie (OM) wil dat verslavingsdeskundige Keith Bakker (50) psychologisch wordt onderzocht. Die onderzoekswens heeft de officier van justitie donderdag 18 augustiu 2011 kenbaar gemaakt in de rechtbank in Amsterdam, waar Bakker zelf ook aanwezig is. Het OM verdenkt Bakker van seksueel misbruik van negen vrouwen en meisjes die in zijn afkickkliniek zijn behandeld. Twee […]

Het Openbaar Ministerie (OM) wil dat verslavingsdeskundige Keith Bakker (50) psychologisch wordt onderzocht. Die onderzoekswens heeft de officier van justitie donderdag 18 augustiu 2011 kenbaar gemaakt in de rechtbank in Amsterdam, waar Bakker zelf ook aanwezig is.

Het OM verdenkt Bakker van seksueel misbruik van negen vrouwen en meisjes die in zijn afkickkliniek zijn behandeld. Twee van hen waren minderjarig. De zaken speelden tussen december 2007 en december 2010. Bakker werd in april aangehouden en zit momenteel vast.

Reageer op dit artikel