nieuws

‘Ook private beveiliger op koopvaardijschip’

Geen categorie

Naast de overheid kunnen ook private beveiligingsorganisaties bij de beveiliging van koopvaardijschepen worden ingezet. Dat stelt de Stichting Maatschappij, Veiligheid en Politie (SMVP) woensdag. De stichting, onder voorzitterschap van Pieter van Vollenhoven, komt met de verklaring een dag voordat de commissie van oud-OM-topman Joan de Wijkerslooth het advies over het onderwerp presenteert op het ministerie […]

Naast de overheid kunnen ook private beveiligingsorganisaties bij de beveiliging van koopvaardijschepen worden ingezet. Dat stelt de Stichting Maatschappij, Veiligheid en Politie (SMVP) woensdag.

De stichting, onder voorzitterschap van Pieter van Vollenhoven, komt met de verklaring een dag voordat de commissie van oud-OM-topman Joan de Wijkerslooth het advies over het onderwerp presenteert op het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Reageer op dit artikel