nieuws

Opnamestop MST Enschede opgeheven

Geen categorie

De opnamestop op de chirurgische verpleegafdelingen van het Medisch Spectrum Twente (MST) is woensdagavond 3 augustus 2011 geheel opgeheven.Op basis van de kweekuitslagen die woensdag bekend werden, heeft het ziekenhuis besloten ook de opnamestop van de verpleegafdeling C3 per direct op te heffen, aldus het ziekenhuis. Dinsdag werd de opnamestop op een van de twee […]

De opnamestop op de chirurgische verpleegafdelingen van het Medisch Spectrum Twente (MST) is woensdagavond 3 augustus 2011 geheel opgeheven.

Op basis van de kweekuitslagen die woensdag bekend werden, heeft het ziekenhuis besloten ook de opnamestop van de verpleegafdeling C3 per direct op te heffen, aldus het ziekenhuis. Dinsdag werd de opnamestop op een van de twee betrokken afdelingen al opgeheven. De opnamestop werd zondag ingesteld, nadat de besmettelijke MRSA-bacterie vorige week dinsdag (26 juli 2011) bij een patiënt werd aangetroffen. Die wordt nu geïsoleerd verpleegd.

 

Reageer op dit artikel