nieuws

Peer nieuwe directeur het CCV

Geen categorie

Onno Peer treedt op 1 september a.s. als directeur/bestuurder in dienst bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in Utrecht. Hij volgt daarmee Ida Haisma op. Peer heeft ruime directie- en managementervaring binnen de publieke en private sector. Hij was onder andere directeur bij woningcorporatie Woonbron, verandermanager bij Boer & Croon en veiligheidsmanager bij […]

Onno Peer treedt op 1 september a.s. als directeur/bestuurder in dienst bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in Utrecht. Hij volgt daarmee Ida Haisma op.

Peer heeft ruime directie- en managementervaring binnen de publieke en private sector. Hij was onder andere directeur bij woningcorporatie Woonbron, verandermanager bij Boer & Croon en veiligheidsmanager bij de gemeente Amsterdam en de politie Noord-Holland Noord. De afgelopen anderhalf jaar werkte hij als interim manager op het gebied van herstructurering en gebiedsontwikkeling.

Reageer op dit artikel