nieuws

Planon breidt uit in Frankrijk en Noord-Amerika

Geen categorie

De Planon Groep heeft de Frans-Canadese onderneming Site Alpha overgenomen. Site Alpha is ontwikkelaar van Maintenance- en Real Estatesoftware en opereert voornamelijk in Frankrijk en Noord-Amerika. De afgelopen twintig jaar heeft Site Alpha zich ontwikkeld tot innovatieve partij met een groot aantal klanten in uiteenlopende branches, waaronder zorg, financiële dienstverlening en onderwijs. Met oplossingen die […]

De Planon Groep heeft de Frans-Canadese onderneming Site Alpha overgenomen. Site Alpha is ontwikkelaar van Maintenance- en Real Estatesoftware en opereert voornamelijk in Frankrijk en Noord-Amerika.

De afgelopen twintig jaar heeft Site Alpha zich ontwikkeld tot innovatieve partij met een groot aantal klanten in uiteenlopende branches, waaronder zorg, financiële dienstverlening en onderwijs.

Met oplossingen die op meer dan 4.000 locaties zijn geïmplementeerd, optimaliseert Site Alpha de exploitatie en het beheer van meer dan 1,5 miljard vierkante meter aan gebouwen. De medewerkers van Site Alpha in Parijs en Montreal gaan samen met Planon-medewerkers in Parijs en Boston werken aan de versteviging van Planons marktleidende positie, aldus het persbericht.

Reageer op dit artikel