nieuws

Schoonmaakgolfdag bijna volgeboekt

Geen categorie

Ook de vierde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak stevent op een succes af. Het evenement is al bijna volgeboekt; er zijn nog slechts enkele plaatsen voor baanspelers en clinicers. Op 20 september, de derde dinsdag van september, vindt de vierde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak plaats op het golfterrein Rijk van Nijmegen in Groesbeek. Softwareleverancier […]

Ook de vierde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak stevent op een succes af. Het evenement is al bijna volgeboekt; er zijn nog slechts enkele plaatsen voor baanspelers en clinicers.

Op 20 september, de derde dinsdag van september, vindt de vierde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak plaats op het golfterrein Rijk van Nijmegen in Groesbeek. Softwareleverancier Nocore is opnieuw initiatiefnemer en organisator van dit sportevenement, dat inmiddels is verworden tot hét netwerkevenement van de schoonmaakbranche.

De deelnemersgroep (golfers en niet-golfers) betreft een gevarieerd gezelschap van schoonmaakbedrijven, productleveranciers, intermediairs, adviseurs, opleidings- en brancheinstituten. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de drie co-sponsors – CWS, Unit4 en Piecom Cleaning Products – en tien ambassadeurs. Service Management is exclusief mediapartner.

Meer informatie: www.schoonmaakgolfdag.nl

Reageer op dit artikel