nieuws

Themabijeenkomst De kunst van het samenwerken

Geen categorie

Themabijeenkomst rondom samenwerking bij de ZonMw Op één lijn praktijkprojecten, georganiseerd door het Jan van Es Instituut en het Julius Centrum, UMC Utrecht. Centraal bij deze themabijeenkomst staat de kunst van het samenwerken.

Wat zijn de succesfactoren en knelpunten rond de samenwerking bij de verschillende projecten? En wat kan er van elkaar geleerd worden? Deze themabijeenkomst is de eerste van een reeks van 10 bijeenkomsten die in de komende 2,5 jaar plaats zullen vinden. Naast de medewerkers van de ZonMw praktijkprojecten zijn zeker ook andere geïnteresseerde partijen van harte welkom. De themabijeenkomsten bieden een platform voor kennisuitwisseling en verdieping van het netwerk.

Wanneer: 29 september 2011
Waar: UMC Utrecht, Groene CollegeZaal
Kosten: € 100,-
Organisatie: Julius Centrum
Meer informatie:
http://www.juliuscentrum.nl/julius/Education/PublicHealth/ContinuingBioMedicalEducation/Aankomendecongressen/CongresDekunstvanhetsamenwerken/tabid/1426/Default.aspx
i.p.kuurman@umcutrecht.nl

Reageer op dit artikel