nieuws

TNO en Vebon ondertekenen intentieovereenkomst

Geen categorie

TNO en Vebon gaan samenwerken bij het indienen, opstellen en uitvoeren van nationale- en EU-projecten op het gebied van beveiligingstechnologie. Beide partijen hebben hun voornemen om vaker gezamenlijk op te treden officieel bekrachtigd met de ondertekening van een intentieovereenkomst. Een belangrijke motivatie voor de beoogde samenwerking is het stimuleren van innovatie op het gebied van […]

TNO en Vebon gaan samenwerken bij het indienen, opstellen en uitvoeren van nationale- en EU-projecten op het gebied van beveiligingstechnologie. Beide partijen hebben hun voornemen om vaker gezamenlijk op te treden officieel bekrachtigd met de ondertekening van een intentieovereenkomst.

Een belangrijke motivatie voor de beoogde samenwerking is het stimuleren van innovatie op het gebied van beveiligingstechnologie. Kern van de intentieovereenkomst is dat beide partijen benadrukken dat zij op basis van de overeenkomst de komende jaren gezamenlijk werken aan het verwerven en uitvoeren van projecten ter bevordering van veilige en kwalitatief hoogwaardige beveiligingsproducten, -diensten en -oplossingen.

Reageer op dit artikel