nieuws

VGN-instellingen genomineerd voor Beste Werkgevers

Geen categorie

Tien instellingen die lid zijn van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) behoren tot de top 50 van Beste Werkgevers van Nederland en zijn genomineerd voor de bijbehorende award. Het gaat om de volgende instellingen: Amerpoort, ASVZ, Baalderborg Groep, De Zeeg, Esdégé-Reigersdaal, InteraktContour, NSDSK, Robert Coppes Stichting, Schreuderhuizen en Severinus. Op 28 september 2011 maakt onderzoeksbureau Effectory […]

Tien instellingen die lid zijn van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) behoren tot de top 50 van Beste Werkgevers van Nederland en zijn genomineerd voor de bijbehorende award. Het gaat om de volgende instellingen: Amerpoort, ASVZ, Baalderborg Groep, De Zeeg, Esdégé-Reigersdaal, InteraktContour, NSDSK, Robert Coppes Stichting, Schreuderhuizen en Severinus. Op 28 september 2011 maakt onderzoeksbureau Effectory bekend welke plek de gehandicaptenzorginstellingen hebben in de top 50.

Elk jaar maakt onderzoeksbureau Effectory bekend welke organisaties zich Beste Werkgevers van Nederland mogen noemen.

Verkiezing
De verkiezing komt tot stand op basis van een onderzoek onder meer dan 300.000 medewerkers en hun werkgevers. Hieruit wordt twee maal een top 50 samengesteld in de categorieën meer of minder dan 1000 medewerkers. Aspecten waarop werkgevers beoordeeld worden zijn medewerkerstevredenheid, betrokkenheid, leiderschap, werksfeer en ontwikkelingsmogelijkheden.

Tienjarig jubileum
Alle genomineerden komen op www.beste-werkgevers.nl te staan. Vanwege het tienjarige jubileum van Beste Werkgevers wordt een speciaal magazine uitgebracht in een oplage van 110.000 waarin de 50 genomineerden ruimte krijgen om zich te profileren richting werkzoekenden. Het magazine wordt verspreid als bijlage bij het Financieele Dagblad en via andere kanalen.

Reageer op dit artikel