nieuws

25-jarig jubileum Hospitality Consultants

Geen categorie

Op donderdag 22 september jl. vierde Hospitality Consultants haar 25-jarig jubileum. Zo'n 100 relaties werden aan het eind van de dag door het team (management en medewerkers) van HC welkom geheten in het markante kantoor (het oude stationsgebouw uit ca 1860) in Amersfoort onder de klanken van de band van Joris Lutz. Rond 17.30 was […]

Op donderdag 22 september jl. vierde Hospitality Consultants haar 25-jarig jubileum. Zo'n 100 relaties werden aan het eind van de dag door het team (management en medewerkers) van HC welkom geheten in het markante kantoor (het oude stationsgebouw uit ca 1860) in Amersfoort onder de klanken van de band van Joris Lutz.

Rond 17.30 was het woord aan Henk Visser, algemeen directeur.
Hij vertelde onder meer dat de omzet in de eerste drie kwartalen van 2011 met 22% is gestegen in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar.
De groei is gerealiseerd in alle onderdelen van het bureau, van advies tot management en design. Voor het gehele jaar verwacht het bureau uit te komen op een omzetniveau van ca. € 7 miljoen.

Daarnaast gaf hij inzicht in de plannen voor de nabije toekomst, met onder meer een uitbreiding van de diensten op het gebied van huisvesting.

Aansluitend volgende een kort verslag over de Tour for Life, een meerdaagse fietstocht van Noord-Italië naar Nederland voor Artsen zonder Grenzen, waarbij HC een van de teams heeft gesponsord. De geanimeerde bijeenkomst eindigde rond acht uur in de avond.

Reageer op dit artikel