nieuws

ADG-congres over nieuw leiderschap

Geen categorie

'De wereld verandert in hoog tempo. De nieuwe economie biedt volop kansen en uitdagingen, maar vereist ook aanpassingen en veranderingen. Een andere manier van werken en denken vraagt ook om andere leiders.' Dus organiseert de Asito Dienstengroep (ADG) – bestaande uit de bedrijven AAFM Facility Management, Asito, TSN Thuiszorg en Zorgwerk, Persoonality en Timing – het congres […]

'De wereld verandert in hoog tempo. De nieuwe economie biedt volop kansen en uitdagingen, maar vereist ook aanpassingen en veranderingen. Een andere manier van werken en denken vraagt ook om andere leiders.'

Dus organiseert de Asito Dienstengroep (ADG) – bestaande uit de bedrijven AAFM Facility Management, Asito, TSN Thuiszorg en Zorgwerk, Persoonality en Timing – het congres Nieuw leiderschap, wat komt erop ons af?

Het congres is een vervolg op het drukbezochte en inspirerende congres: Een nieuwe wereld, wat komt erop ons af?, dat ADG vorig jaar oktober in het Spant! in Bussum organiseerde.

Opnieuw stelt het aangekondigde programma een visionair congres in het vooruitzicht. Ferry Mingelen, Nederlands parlementair journalist bij de NOS, is dagvoorzitter en twee kopstukken uit het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid, Salem Samhoud en Willem Vermeend, houden een thematische lezing.

Ook dit jaar vindt het congres plaats in het Spant! in Bussum, op woensdag 26 oktober vanaf 13.15 uur.

Meer informatie: www.watkomteroponsaf.nl 

Reageer op dit artikel