nieuws

Any device, any time, anywhere?

Geen categorie

Er is een stille revolutie gaande. De digitalisering maakt informatie en kennis op talloze manieren beschikbaar. Via social media delen we gevoelige informatie steeds vaker, sneller en met meer verschillende mensen en instanties. Begrippen als de informatiesamenleving en Het Nieuwe Werken duiken op. Ze signaleren hoe nieuwe technologieën, in combinatie met nieuwe manieren van leidinggeven […]

Er is een stille revolutie gaande. De digitalisering maakt informatie en kennis op talloze manieren beschikbaar. Via social media delen we gevoelige informatie steeds vaker, sneller en met meer verschillende mensen en instanties. Begrippen als de informatiesamenleving en Het Nieuwe Werken duiken op. Ze signaleren hoe nieuwe technologieën, in combinatie met nieuwe manieren van leidinggeven en samenwerken, zorgen voor een ingrijpende verandering van onze gangbare manieren van werken en leven.

Maar wat betekent het voor de security manager? Het any device, any time, anywhere principe maakt het lastiger om informatienetwerken te beveiligen. Het Nieuwe Werken betekent minder hiërarchie en meer eigen verantwoordelijkheid. Hoe kan men er op vertrouwen dat medewerkers die verantwoordelijkheid nemen? En hoe om te gaan met nieuwe media als Facebook en Twitter?

Tijdens het Security Management Congres op 3 november neemt dr. Frank Kupper u in een interactieve sessie mee langs de vele multidisciplinaire dimensies van deze verandering. Via wetenschappelijke inzichten in de mens en zijn gedrag onderwerpt hij uw eigen ervaring aan een onderzoek. Welke mogelijkheden en dilemma's ziet u? Hoe beïnvloeden deze aspecten de praktijk van de security manager? En hoe doet men dat eigenlijk: veranderen?

Klik hier voor meer informatie over het congres Het Nieuwe Security.

Reageer op dit artikel