nieuws

EHSchoonmaak breidt uit

Geen categorie

Een compleet pakket van facilitaire dienstverlening, een onstuimige groei in diensten als detacheren van onder andere cateringmedewerkers, medewerkers groenbeheer, receptie- en secretarieel medewerkers hebben tot een nieuwe bedrijfsnaam geleid: EHFacilitair. Al meer dan twintig jaar is EHSchoonmaak actief in schoonmaakactiviteiten. Het bedrijf uit Nieuwkoop ging in mei een samenwerking aan met De Sluis Groep uit Woerden. […]

Een compleet pakket van facilitaire dienstverlening, een onstuimige groei in diensten als detacheren van onder andere cateringmedewerkers, medewerkers groenbeheer, receptie- en secretarieel medewerkers hebben tot een nieuwe bedrijfsnaam geleid: EHFacilitair.

Al meer dan twintig jaar is EHSchoonmaak actief in schoonmaakactiviteiten. Het bedrijf uit Nieuwkoop ging in mei een samenwerking aan met De Sluis Groep uit Woerden. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden door De Sluis Groep begeleid naar zo regulier mogelijk werk, en EHSchoonmaak leidt hen op tot gecertificeerde schoonmakers, allround of gespecialiseerd in bijvoorbeeld vloeronderhoud. ‘De ultieme invulling van een geslaagd duurzaamheidbeleid, waarbij het wat ons betreft gaat om maatschappelijk én bedrijfseconomisch verantwoord ondernemen', aldus het persbericht van EHFacilitair.

Meer informatie: www.ehschoonmaak.nl

Reageer op dit artikel