nieuws

Executive leergang ‘Veroudering en Gezondheidszorg’

Geen categorie

De inschrijving voor de Executive leergang aan de Leyden Academy on Vitality and Ageing is weer gestart. De inhoudelijke leergang leidt managers, directeuren en bestuurders in de zorg op in vraagstukken over vitaliteit en veroudering.

Daarbij worden verbanden gelegd met actuele thema's en ontwikkelingen in de gezondheidszorg, maar ook met politieke sturing en beïnvloeding door ouderen zelf. Opleiding De executive leergang Veroudering en Gezondheidszorg is opgebouwd uit zes theoretische blokken, werkbezoeken in Nederland, een internationale studiereis en een projectopdracht. Elk blok duurt twee dagen inclusief één avondprogramma. Alle colleges worden gegeven door internationaal erkende deskundigen uit binnen- en buitenland. Net als voorgaand jaar stelt ZonMw weer beurzen beschikbaar.
Organisatie Leyden Academy on Vitality and Ageing is een medisch kenniscentrum voor onderwijs en onderzoek op het gebied van vitaliteit en veroudering.

Wanneer: 19 en 20 januari 2012, 16 en 17 februari 2012, 22 en 23 maart 2012, 18 en 19 april 2012, 7 en 11 mei 2012, 14 en 15 juni 2012, 27 en 28 september 2012, 1, 2 en 30 november 2012
Waar: Poortgebouw, Rijnsburgerweg 10 , Leiden
Kosten: € 9.500,– (btw-vrij). Er zijn op aanvraag studiebeurzen beschikbaar.
Organisatie: Leyden Academy on Vitality and Ageing
Meer informatie:
http://www.leydenacademy.nl/Executive_leergang
info@leydenacademy.nl

Reageer op dit artikel