nieuws

Geen verdachten rellen op billboards

Geen categorie

Politie en justitie hebben er voorlopig van afgezien om foto's van relschoppers op billboards in Rotterdam te tonen. De afbeeldingen zouden zaterdag te zien zijn, maar van de vijf verdachten die het zou betreffen, hebben er drie zich inmiddels gemeld. 'Er bleven twee mensen over en die zouden de hele dag op billboards op verschillende […]

Politie en justitie hebben er voorlopig van afgezien om foto's van relschoppers op billboards in Rotterdam te tonen. De afbeeldingen zouden zaterdag te zien zijn, maar van de vijf verdachten die het zou betreffen, hebben er drie zich inmiddels gemeld.

'Er bleven twee mensen over en die zouden de hele dag op billboards op verschillende locaties te zien zijn geweest. Dat vonden we een te zwaar middel', aldus een woordvoerder van de politie zaterdag.

Reageer op dit artikel