nieuws

Hago organiseert 2e Goldmember Meeting

Geen categorie

'De hoogtijdagen van doorgeslagen efficiëntie en scheiding van hoofd- en handenarbeid zijn voorbij. Vakmanschap wint terrein. Iedere manager die zich faciliterend opstelt ten aanzien van de vakmensen op de werkvloer, heeft de eerste winst al binnen.' Dat stelt Hago in haar uitnodiging voor de Goldmember Meeting: Vakmanschap 2.0, op woensdag 2 november in het GelreDome […]

'De hoogtijdagen van doorgeslagen efficiëntie en scheiding van hoofd- en handenarbeid zijn voorbij. Vakmanschap wint terrein. Iedere manager die zich faciliterend opstelt ten aanzien van de vakmensen op de werkvloer, heeft de eerste winst al binnen.'

Dat stelt Hago in haar uitnodiging voor de Goldmember Meeting: Vakmanschap 2.0, op woensdag 2 november in het GelreDome in Arnhem.

Vakmanschap als strategie, praktijkvoorbeelden, handvatten om te starten: Hago's Goldmember Meeting behandelt deze items allemaal. Daarmee gaat het schoonmaakbedrijf op herhaling; vorig jaar oktober vond de eerste Goldmember Meeting plaats. Ook toen was het thema Vakmanschap. Daaropvolgend verscheen in Service Management de serie Vakmanschap met interviews met de vier gastsprekers: Marlies Dekkers, Jaap Peters, Andre de Reus en Hans Simons.

Interesse in een artikel? Mail de redactie: pdebruin@kluwer.nl.

Reageer op dit artikel