nieuws

Holland Heineken House zoekt facilitair personeel voor ‘Londen 2012’

Geen categorie

Heineken en Randstad zijn begonnen met een wervingscampagne waarin zij op zoek gaan naar 275 crewleden voor het Holland Heineken House in Londen. Tijdens de Olympische Zomerspelen van 2012 is de officiële thuisbasis van de Nederlandse sportwereld en fans van het Olympisch Team drie weken lang gevestigd in Alexandra Palace in Noord-Londen. Via onder meer […]

Heineken en Randstad zijn begonnen met een wervingscampagne waarin zij op zoek gaan naar 275 crewleden voor het Holland Heineken House in Londen. Tijdens de Olympische Zomerspelen van 2012 is de officiële thuisbasis van de Nederlandse sportwereld en fans van het Olympisch Team drie weken lang gevestigd in Alexandra Palace in Noord-Londen.

Via onder meer Facebook, Twitter en Hyves worden potentiële crewleden opgeroepen zich aan te melden op http://www.hollandheinekenhouse.nl/.

Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 10 oktober klokslag 9.00 uur opgeven.

De vacatures in het Holland Heineken House zijn niet alleen voor mannen en vrouwen met horeca-ervaring.
De functies zijn verdeeld over de categorieën: bar, bediening, keuken, logistiek, garderobe, info desk, financieel, security, communicatie en facilitair.

Reageer op dit artikel