nieuws

KEES in plaats van kaas

Geen categorie

Albron Catering introduceert KEES, een alternatief voor kaas, tijdens de Week van de Smaak (1 t/m 9 oktober 2011) op meer dan vijfhonderd locaties in Nederland. Tienduizenden medewerkers van bedrijven, zorg-, en overheidsinstellingen kunnen vanaf dat moment kennismaken met dit nieuwe broodbeleg voor de bewuste consument. KEES is een gezonde keuze, omdat het minder verzadigd […]

Albron Catering introduceert KEES, een alternatief voor kaas, tijdens de Week van de Smaak (1 t/m 9 oktober 2011) op meer dan vijfhonderd locaties in Nederland. Tienduizenden medewerkers van bedrijven, zorg-, en overheidsinstellingen kunnen vanaf dat moment kennismaken met dit nieuwe broodbeleg voor de bewuste consument.

KEES is een gezonde keuze, omdat het minder verzadigd vet en minder zout bevat dan reguliere kaas. En dat is in lijn met het streven van verschillende instanties, zoals de Hartstichting en het Voedingscentrum, om de consument te stimuleren gebalanceerd en gezonder te eten. Maar bovenal: het is lekker.
In de restaurants van Albron is KEES beschikbaar in twee smaken: een hartige, belegen KEES en een pittige, oude KEES.

In de eerste 40 restaurants waar Albron KEES de afgelopen maanden heeft getest, is het zeer positief ontvangen door onze gasten, aldus het persbericht.

Reageer op dit artikel